Corporate designer

Dit værktøj for et effektivt trykworkflow

  • Ensartet designede tryksager
  • Nem håndtering også for begyndere
  • Hurtigt design, hurtig bestilling

Trykprodukter i en ensartet stil, med individuelt indhold og praksisbetonede bestillingsprocesser — vores corporate designer gør det muligt.

Opskriften: Vi opretter de trykskabeloner, som du har sendt, i dit corporate design, dine medarbejdere redigerer tekster eller billeder direkte i editoren og bestiller trykprodukterne i det ønskede oplag.

Så er den professionelle mærkeoptræden færdig.

Ensartet udseende Central skabelonadministration Tidsbesparelse Selvstændig tilpasning Fleksible, autonome bestillinger Uden design-knowhowIndividuelt tilpassede produkterVirksomhedGrafisk designerBestillerVisitkortBrevpapirFlyers

Kort forklaret: Sådan fungerer corporate designeren

Fordele og priser for din virksomhed

Tidsbesparelse

Der skal ikke længere bruges tid til individuelt design og bestillinger

Nem håndtering

Bestem selv, hvilke elementer der skal kunne tilpasses

Der kræves ingen ekstra programmer og knowhow

Rediger og bestil alle skabeloner direkte i corporate designeren

Nøjagtig tildeling af bestillingsomkostningerne

Central fakturering kan nemt viderefaktureres internt

Praksisbetonede bestillingsprocesser

Bestillinger skal ikke længere afvikles centralt, men medarbejderne kan bestille efter behov — men dit corporate design bibeholdes

Lave engangs-opsætningsomkostninger

Betal én gang for opsætningen, og brug værktøjet ubegrænset

Fuld kontrol over bestemte områder af designet - ved maksimal selvstændighed for ordregiveren.

Produktudvalget er stort: Vi kan udføre næsten alle ønskede produkter for dig

Praksisbetonet og ukompliceret

Med corporate designeren sikrer vi så at sige vores kundetilfredshed. Ved vores nye plejemidler til kontaktlinser er det vigtigt for os, at vi også altid informerer om pleje- og brugsoplysninger, så kunderne ikke kommer til at lave nogen fejl. Med corporate designeren bestemmer vi helt tydeligt de områder på flyers, som optikerne eller forhandlerne kan udfylde med deres kontaktdata — resten kommer fra os. Også skriftfarverne kan forhandlerne tilpasse og derefter nemt bestille de oplag, som de har brug for.

— Producent og leverandør af optikerprodukter

Jeg sparer masser af tid med corporate designeren! Vores familievirksomhed er nu blevet udvidet med tre mindre filialer, og der har vi ofte brug for flyers til kampagner eller visitkort til vores håndværkere, der arbejder ude af huset. Efter en kort afstemning har vi fundet ud af, at hver filial selv udfylder sine egne tekster og står for efterbestillingen. Vores eksterne grafiker sørger egentlig kun i nogle særlige tilfælde for et nyt design af visitkort eller flyers. Fantastisk!

— Mellemstor vvs-virksomhed

Send en gratis forespørgsel nu

Bare send en besked til os: Uanset om du kun vil rekvirere flere informationer eller allerede har konkrete spørgsmål til brugen i din virksomhed. Vi svarer gerne og rådgiver dig individuelt.

Udfyld feltet.
Udfyld feltet.
Udfyld feltet.
Udfyld feltet.
Udfyld feltet.
Udfyld feltet.
* Obligatoriske felter
De af Onlineprinters GmbH indsamlede oplysninger samt din e-mailadresse vil kun blive anvendt - uden anmodning om din udtrykkelige godkendelse heraf − til ordreafgivelsen og til behandling af dine forespørgsler. Du har til enhver tid ret til information, til at blokere eller slette disse data. For yderligere oplysninger, se Beskyttelse af personlige oplysninger.