Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15
Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15

Øko-/naturprodukter

Klimaneutral udskrivning med ONLINEPRINTERS

Klimabeskyttelse er et vigtigt aspekt for os. Derfor organiserer vi fra ONLINEPRINTERS produktionsprocessen for dine tryksager så resursebesparende som muligt. Som onlinetrykkeri, som producerer med egne maskiner, kan vi selv styre en række ting, for at kunne trykke miljøvenligt og uden at dyr må lide. Vores datterselskaber med egne produktionssteder i Storbritannien, Danmark, Polen og Spanien har også forpligtet sig at overholde dette krav. Få mere at vide på vores side om miljøvenlig udskrivning.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind