Roll-up

I kooperation med Shutterstock-logo
kalender

Design online

Vælg et produkt du gratis vil designe online. Få tilgang til 20 millioner højt opløsende billeder i billedbanken Shutterstock for at at oprette dine design - helt uden ekstra omkostninger.

ROLL-UP-BANNERE OG DISPLAYS TIL MESSER OG ANDRE ARRANGEMENTER

Roll-up-systemer er et populært medie på messer, til arrangementer og ved Point-of-Sale. Uanset om til præsentationer af ens eget mærke, produktet eller et nyt tilbud: Med et roll-up-banner gør du gæster og kunder opmærksom på dig på en stor flade. Vores roll-up-bannere kan bestilles med og uden system samt i normal eller XXL-udførelse. Dertil findes vores roll-up-systemer i en økonomi- og eksklusiv-/premium-variant.

ROLL-UP: KOMPLET SYSTEM TIL INDEN- OG UDENDØRS BRUG

Vores roll-up-systemer består af et aluminiumsstativ, tre smalle aluminiumsstænger og et reklamebanner af PVCpolyesterstof eller polyesterfolie. System kan opstilles hurtigt og uden værktøj og kan nemt transporteres i den medfølgende bæretaske takket være en vægt på kun fem kilo. Ved valget af et system fås varianter med en eller to sider, dvs. systemer, som kan forsynes med kun et eller med to bannere (for- og bagside). Alle roll-up-bannere trykkes firefarvet på en side og tilbydes som indendørs og udendørs display.

X-BANNERE OG L-BANNERE: ROLL-UPS OG DISPLAYS MED FORSKELLIGE STATIVER

Ved vores X- og L-bannere kan du enten kun få trykt roll-up-banneret eller et komplet system inkl. tryk og stativ. Forskellen mellem X- og
L-bannere er kun synlig bagfra: stængernes konstruktion på bagsiden af et roll-up-system. Mens X-bannere har et X-formet stativ, minder stængerne ved L-bannere om bogstavet L især pga. den stang på gulvet, der rager ud. Du kan bestille X- og L-bannere i de samme materialer som vores andre roll-up-systemer. Desuden kan man her også vælge materialet canvas, det såkaldte kunstnerlærred.