Hvilke reklameartikler har du brug for?

Få praktisk personlig rådgivning & produktprøver

Ved du ikke rigtig, hvilke reklameartikler der passer bedst til dit formål? Så tilbyder vi personlig rådgivning og sender også gerne produktprøver uden tryk, for at gøre det nemmere at træffe en beslutning.
Billede
Nyt i sortimentet:

Bæredygtige materialer i stort format

Gør tydeligt at du er miljøbevidst, og beslut dig for vores bæredygtige materialer til bannere, flag m.m. Det meget holdbare polyesterstof Eco-Polyglans er produceret af genanvendelige genbrugsplastflasker.
Billede
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP?

Vi står til rådighed, når det handler om dine hjertesager!

Har du spørgsmål til produkter, valgmuligheder og oplag? Har du en speciel idé du ikke ved, hvordan du skal realisere den i vores shop? Så kontakt os. Vi står til rådighed og hjælper gerne med at realisere dine trykideer.
Mandag - fredag
8:00 - 17:00 Uhr
Service-Hotline
8988 6986
Billede
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind