Billede af
Efterbehandling
Over 1 mio. tilfredse kunder
Gratis levering
Tryk samme dag & ekspresforsendelse

8988 6986   Ma-fr 8.00-17.00

CERTIFICERET EFTERBEHANDLING

Høje kvalitetskrav ved trykprodukter handler ikke kun om billedgengivelsen – også efterbehandlingstrin som f.eks. beskæring, falsning, hæftning og limning er faktorer for det optimale resultat af tryksager. Som et af de første trykkerier i Europa er Onlineprinters derfor ikke kun blevet certificeret for tryk, men også for efterbehandling iht. ProcessStandard Offset (PSO). 


Dette certificeringsprogram stemmer overens med den internationale retningslinje ISO 16762:2016. En auditør fra Ugra, det schweiziske kompetencecenter for tryk- og medieteknik, har kontrolleret vores produktion for de specifikke krav til efterbehandlingsprocesser ved tryksager. Onlineprinters har opfyldt 100 procent af kriterierne. 


Med denne pionerrolle har Onlineprinters ydet et relevant bidrag til standardiseringen og kvalitetssikringen inden for området postpress. Også andre trykvirksomheder vil blive certificeret iht. disse PSO-krav.
 

Hvilken indflydelse har certificeringen?

 

En Onlineprinters-medarbejder kontrollerer falsningens kvalitet

Efterbehandlingen, også kaldt postpress, omfatter produktionstrinnene efter trykket. Mens en enkeltsidet flyer kun skal beskæres, er der ved mere komplekse produkter som hæfter og magasiner også brug for falsning og hæftning eller limning. Også perforering, laminering og stansning hører til efterbehandlingen.

 

Ved PSO bliver forskellige faktorer kontrolleret, f.eks. den korrekte mærkning ved beskæring, falsning og samling af trykarkene. Også tør og slidbestandig trykfarve, et system til kvalitetskontrol og rene arbejdspladser hører til kravene. 


På grund af den store mængde af ordrer, som Onlineprinters får hver dag, satte vi tidligt gang i standardiserede og effektive arbejdstrin til fremstillingen af tryksager for at kunne opfylde kundernes ønsker hurtigt og med en passende kvalitet. På den måde sikrer vi en ensartet høj kvalitet ved vores trykprodukter. Kunderne får hurtigt og pålideligt et fremragende produkt, og også efterbestillinger ligner den første ordre i form og farve.