Billede af
IT: Klimaneutral webshop
Over 1 mio. tilfredse kunder
Gratis levering
Tryk samme dag & ekspresforsendelse
Oplysninger om produktions- og leveringstider:
Den 11.06.2020 er vores produktion lukket. Derfor bliver leveringstiderne forlænget med 2 til 3 arbejdsdage. Du kan heller ikke kontakte vores kundeservice den dag.
Fra den 12.06.2020 kan du igen kontakte os som sædvanligt. Vi beklager ulejligheden.

8988 6986   Ma-fr 8.00-17.00

IT: CO2-NEUTRAL WEBSHOP

Ingen webshop uden en kompetent IT-afdeling med servere, netværksteknologi og aircondition, så udstyrets driftstemperatur opretholdes. Det kræver en masse elektricitet og medfører CO2-udledninger.

Onlineprinters indtager også på dette felt rollen som innovator: Takket være vores webshoppartner WEBSALE og klimabeskyttelsesspecialisterne ClimatePartner drives alle webshops tilhørende Onlineprinters GmbH på en CO2-neutral måde.

Det betyder, at WEBSALE kompenserer 100 % for al CO2-udledning ved at lade virksomhedens IT-center, administrationsbygninger og biler gennemgå et certificeret klimabeskyttelsesprojekt.

Klimakompensationsprojektet, som WEBSALE støtter, leverer ny vandfiltersystemer til private hjem i landområder i den vestlige del af Kenya. Disse vandfiltre fungerer uden strømtilførsel og overflødiggør kogning af vand før brug, som er lidt af en strømsluger. Afbrænding af store mængder træ undgås ligeledes, og det samme gælder den relaterede udledning af drivhusgasser. Derudover giver projektet bedre adgang til rent drikkevand og forbedrer dermed livskvaliteten for projektets deltagere.

Et vandbehandlingssystem kan give rent drikkevand til en familie på op til fem personer. Kompensationsmængderne for WEBSALE alene muliggør montering af 50 vandbehandlingssystemer om året, hvilket giver 250 mennesker adgang til rent drikkevand.