Billede af
Corona-information: Uindskrænket forretningsaktivitet
Over 1 mio. tilfredse kunder
Gratis levering
Tryk samme dag & ekspresforsendelse

8988 6986   Ma-fr 8.00-17.00

Corona-information: Uindskrænket forretningsaktivitet

Vi holder nøje øje med udviklingen omkring coronavirus og vil gerne informere dig om vores foranstaltninger i denne specielle situation. Vi producerer dine trykordrer fortsat i den sædvanligt høje kvalitet.

Vi er taknemmelige for, at der indtil videre ikke har været nogen tilfælde af COVID-19 blandt vores medarbejdere, og at vi stadig er i stand til at producere trykordrer i den sædvanligt høje kvalitet. 

Hos Onlineprinters har vi på et tidligt stadie truffet passende foranstaltninger for at beskytte vores medarbejderes helbred og for samtidig at sikre fremstillingen af dine trykordre. 
 

  • Således har vi opgraderet vores på forhånd høje hygiejnestandard i alle afdelinger. Ekstra hånddesinfektionsstationer i hele virksomheden og oplysningsplakater og -videoer skal hjælpe med at forhindre spredningen af virusset.  
  • Forretningsrejser er blevet aflyst på ubestemt tid. Møder afholdes næsten udelukkende digitalt. 
  • Vi er udstyret med alle de materialer, som vi har brug for til produktionen af dine ordrer. Vi forventer ikke, at produktionen påvirkes.  
  • Som en del af en større virksomhedsgruppe har vi dog også mulighed for at benytte andre lokaliteter i Danmark, Storbritannien og Polen.

Vores højeste prioritet er fortsat at tilbyde dig en fremragende service samt kvalitetsprodukter og samtidig til enhver tid at sikre vores medarbejderes helbred og sikkerhed. Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt. Vi er fortrøstningsfulde og regner med at kunne klare denne udfordring. 

Vi ønsker dig alt det bedste og håber, at du, din familie og dine medarbejdere kommer godt igennem denne svære tid.