Nyt for "Design online": flere produkter, flere designmuligheder 

Se nu de nye produkter og funktioner med vores gratis "Design online"-værktøj: fra nye produkter og formater til fleksiblere designmuligheder. Du behøver bare at klikke på "Design online"-knappen på produktsiden og så starter du!

Fordelene af vores "Design online"-værktøj er indlysende: Du kan hurtigt og nemt designe dit individuelle design helt uden at skulle bruge ekstra programmel eller faglig grafisk viden – til fx forretningsudstyr, reklame, salgskampagner eller arrangementer. De nødvendige trykfiler genereres og forarbejdes automatisk af vores system. Efter den sidste opdatering er der endnu mere at opdage.

Et større udvalg af produkter af formater

Fra nu af finder du endnu flere produktstørrelser i vores "Design online"-værktøj. Nu kan du designe flyers og plakater i talrige standard papirstørrelser online – lige fra flyers i A8 eller A5 kvadratisk til store postere i B0. Endvidere har vi udvidet vore sortiment med nye bæredygtige stempler af mærket Colop. Ligesom ved Trodat-stemplerne kan du selv designe både kompletsystemet og udskiftningstempelpladen online. 

Flere designmuligheder takket være et modulært layout

Takket være vores modulære layout har du fra nu af endnu flere designmuligheder: 

  • Fra nu af kan du udvide den valgte skabelon med ekstra layout-moduler og ekstra billeder, tekster eller dit logo.
  • Desuden kan du individuelt tilpasse og flytte enkelte moduler efter dine ønsker.

"Design online" – så nemt er det 

Om et produkt hhv. et format kan designes online kan du se ved "Design online"-knappen på produktsiden. Denne vises under punktet trykfiler som alternativ til "Upload af trykfiler". Hvis disse knapper ikke vises, har du valgt et produkt, for hvilket valgmuligheden "Design online" endnu ikke er tilgængelig.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind