Verdensnyhed inden for digitaltryk: Onlineprinters køber 100K

Siden august 2019 har Onlineprinters testet den nyeste model fra HP Indigo-serien, modellen 100K. Teknikeksperterne fra HP og digitaltrykeksperterne fra Onlineprinters har i fællesskab set den efter i sømmene under driftsbetingelser og sørget for, at den nu har nået markedsmodenhed.

Onlineprinters fungerer regelmæssigt som teknologipartner, når det handler om udvikling og videreudvikling af trykmetoder, efterbehandlingssystemer eller materialer i et industrielt trykmiljø. Siden august 2019 er den nyeste HP Indigo digitaltrykmaskine 100K blevet testet under produktionsbetingelser. 

Betafasen startede allerede i august 2019. I de praktiske tests viste den nye digitaltrykmaskine en ensartet høj kvalitet sammen med en høj hastighed. Allerede tidligere bidrog digitaltrykeksperterne fra Onlineprinters til udviklingen, hvad angår brugervenlighed og vedligeholdelse. Efter afslutningen af testfasen investerede virksomheden endnu et millionbeløb i digitaltryk og købte maskinen. 

Digitaltryk bliver stadig vigtigere som trykmetode, fordi den også gør det muligt at fremstille mindre oplag til billige priser. Fra starten af har Onlineprinters valgt den højtydende HP Indigo-teknologi, som også opfylder de høje krav fra grafikere og designbureauer. For at sikre kvaliteten af vores trykprodukter satser vi derudover på en homogen maskinpark både inden for offset- og digitaltryk og får certificeret vores tryk- og efterbehandlingsprogrammer iht. industrielle standarder; således også digitaltrykket, som siden 2019 har været certificeret iht. PSD (ProcessStandard Digital). 

Yderligere oplysninger om vores certificeringer og kvalitetskrav finder du under „Certificeret kvalitet“.