Billede af
Rejsebagage fra Travelite og Titan som elegant reklamegave
Over 1 mio. tilfredse kunder
Gratis levering
Tryk samme dag & ekspresforsendelse

8988 6986   Ma-fr 8.00-17.00

Rejsebagage fra Travelite og Titan som elegant reklamegave

Vi har udvidet vores sortiment med eksklusive reklamegaver: Nu kan du hos os også få forsynet rejsebagage af høj kvalitet fra Travelite og Titan med dit logo som tryk eller brodering.

Praktiske rygsække og funktionelle trolleys er perfekte reklamegaver til loyale kunder og mangeårige partnere. Desuden egner de flotte hverdags- og rejseledsagere sig også til at sige tak til mangeårige medarbejdere eller til at understrege en ensartet optræden af virksomheden udadtil. Men du kan ikke kun bruge den førsteklasses bagage til at score point hos dine kunder som gaver, men også som præmier i konkurrencer på messer og events.

Uanset om til særlige kunder eller ved særlige anledninger, rejsebagage af høj kvalitet bliver altid godt modtaget. Brand din virksomhed som perfekt rejseledsager, og få forsynet rygsække o.l. med dit logo som tryk eller brodering – og det til den sædvanlige detailhandelspris.

Rygsække – til kontoret, fritiden eller rejser

Uanset om på jobbet, i fritiden eller på rejser – rygsække er populære hverdagsledsagere for en bred målgruppe. I vores shop finder du praktiske fritidsrygsække med variabel volumen og funktionelle businessrygsække, som med deres mange lommer samt et separat laptoprum byder på masser af plads til vigtige dokumenter og arbejdsredskaber. Perfekt til rejser eller værdifuld fragt er vores safetyrygsække, som opbevarer indholdet sikkert takket være det skjulte hovedrum.

Store, lette og mobile: Rejsetasker med hjul

Mere plads til tøj, sko o.l. giver lette rejsetasker med et stort hovedrum. De er udstyret med to hjul og et udtrækkeligt bærehåndtag og derfor nemme at transportere. På den måde forener de fordelene ved trolleys og tasker. Således kan du nemt trække din bagage hen over asfalten og har ikke brug for tunge løft. Hos os finder du store rejsetasker og små rejsetasker, som også passer ind i håndbagagen.

God rejse – med funktionelle trolleys

Trolleys er meget populære og bruges på businessrejser, adventureture samt afslapningsferier. Der findes næsten ikke nogen mere komfortabel måde at rejse på end med en letvægter på fire hjul. Kufferterne af let plast er stabile og brudsikre. Modellerne Orlando og Lagos er perfekte til korte forretningsrejser eller et weekendophold. Takket være de små mål er de perfekte som håndbagage og kan nemt trækkes gennem snævre gange.

Leder du efter give-aways og små reklamegaver? Dem finder du også i vores onlineshop. Klik dig ind i vores kategori Reklameartikler, og find mange praktiske produkter, som du kan bruge til at brande dit mærke med hos kunderne.