Billede af
Nyt: Reklamer med smag – Søde småkager som strøartikler
Over 1 mio. tilfredse kunder
Gratis levering
Tryk samme dag & ekspresforsendelse
Oplysninger om produktions- og leveringstider:
Den 11.06.2020 er vores produktion lukket. Derfor bliver leveringstiderne forlænget med 2 til 3 arbejdsdage. Du kan heller ikke kontakte vores kundeservice den dag.
Fra den 12.06.2020 kan du igen kontakte os som sædvanligt. Vi beklager ulejligheden.

8988 6986   Ma-fr 8.00-17.00

Nyt: Reklamer med smag – Søde småkager som strøartikler 

Brugen af strøartikler er et almindeligt og populært tiltag for at gøre reklame for en virksomhed og gøre dens tilbud mere kendt hos forskellige målgrupper. Det bedste valg i den forbindelse er små produkter, som passer i enhver lomme, eller som bliver hapset hurtigt – som f.eks. vores lækre småkager.

I vores nye kategori Småkager finder du forskellige småkager, som du kan få trykt med dit corporate design og dit logo og derefter uddele som strøartikler. Takket være brandingen ved dine besøgende og interessenter på messer og events straks, hvor de søde snacks kommer fra. For især på en lang og stresset messedag er det en god idé med praktiske og spiselige strøartikler.

Småkager, der passer til ethvert formål

Men det er ikke kun på arrangementer, at vores nøddeagtige florentinere kan uddeles. De kan også serveres til en kop kaffe eller te i forbindelse med en længere samtale. Eller du kan placere en lille skål med forskellige søde lækkerier på din informationsdisk, i receptionen eller i mødelokalerne i din virksomhed. Et lille energiboost midt på dagen kan virke motiverende og sørge for nye impulser. 

For at skabe lidt italiensk stemning sammen med espressoen kan du servere amarettini eller cantuccini med dit logo. Dobbelt lækre er Bahlsen mini-dobbeltsmåkager med kakaofyld. Vi har også noget til chokoladefans: I vores småkagesortiment tilbyder vi Bahlsen chokoladesmåkager, som er lækre cookies i american style med små chokoladestykker. Alle småkagesorter er pakket ind enkeltvis i hvid film og har mulighed for at blive trykt hele vejen rundt med dit ønskede motiv.

I vores kategori Slik står der desuden yderligere søde strøartikler til rådighed, som du kan bruge til din næste reklamekampagne eller den næste messe.