Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15
Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15

Falsede kort

FÅ TRYKT FOLDEDE KORT TIL MANGE FORSKELLIGE FORMÅL

Foldede kort med tryk egner sig ikke kun som invitationer til arrangementer og fester, men også til mange andre ting. Byd f.eks. nye medarbejdere velkommen med et velkomstkort, meddel dine juleønsker, send et loyalitetsgavekort i form af foldede kort til dine stamkunder, eller uddel foldede visitkort til dine forretningsforbindelser. Der bliver helt sikkert lagt mærke til de foldede kort af høj kvalitet i postkassen, som tillæg i pakker, eller når de ligger fremme i butikken.

PLADS TIL KORTE OG LANGE BUDSKABER

Der er næsten ubegrænsede designmuligheder. Ud over forskelligt store foldede kort i stående og liggende format tilbyder vi også firkantede varianter. Alt efter formatvalg kan man f.eks. designe foldede kort som gavevedhæng i det lille A7-format eller som A4-variant med masser af plads til udførlige informationer. I den forbindelse har du ved nogle papirvarianter også mulighed for ikke kun at få trykt foldede kort med fire, men med seks sider. Til korte tekster kan man derudover med fordel bruge postkort. En helt særlig efterbehandlingsmetode til dine budskaber: Med perforeringer på de foldede kort har du mulighed for at stille informationer til rådighed for modtageren, som kan rives af, f.eks. vejvisere med rutevejledning til eventen eller værdikuponer.

FÅ TRYKT FOLDEDE KORT MED ELEGANT TOUCH

For at få et særlig elegant mat eller blankt touch kan du f.eks. give dine trykte foldede kort en finish med filmlaminering. Men hvis der skal kunne skrives på en side af trykproduktet, skal du sørge for kun at vælge finish på en side. Men du kan også allerede ved valget af papirtypen vælge en blank variant. Den blanke chromosulfatkarton, det metallic-reflekterende Magic Chrome, CHROMOLUX Pearl med perlemorshvidt look og Splendorlux med ekstrem højglans har den optiske effekt kun på forsiden, bagsiden kan man skrive på. Du kan også tilføje dit helt personlige præg på dine trykte foldede kort med en håndskrevet hilsen eller underskrifter. I øvrigt: Ved vores foldekort i små oplag tilbyder vi også usædvanlige papirtyper, som f.eks. det meget fine papir Vergé beige fra Gmund med elegant overflade og en dejlig følelse.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind