15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15
15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15

Selvklæbende labels

FÅ TRYKT SELVKLÆBENDE LABELS - MANGE FORSKELLIGE ANVENDELSESMULIGHEDER

Hvis du får trykt selvklæbende labels, får du selvklæbende klistermærker til mange forskellige anvendelsesmuligheder: Med disse labels kan du hurtigt markere produkter eller leverancer og således placere dit logo eller dit individuelle reklamebudskab. På den måde kan du øge kendskabet til dit mærke ved hjælp af branding af dine produkter, ved at markere emballagen som gave eller af pakke- og brevforsendelser. I den forbindelse kan du f.eks. få trykt dit logo på små runde selvklæbende labels. Større selvklæbende labels kan med fordel bruges til kvalitetsprodukttekster på vin- eller olieflasker, syltetøjsglas og emballager, hvor der skal være plads til navnet, ingredienser og andre informationer. Ved bøjede overflader som f.eks. ved flasker anbefaler vi bestrøget Classic-papir. Tip: Vær ved designet af layoutet opmærksom på, at produktbeskrivelsens skrifttype kan læses i trykfilerne.

Hvis du vil klæbe dine reklamebudskaber i et butiksvindue, kan du få trykt klæbefilm i storformat til udendørs områder. Også egnet til udendørsbrug er vores gulvstickers af klæbefilm.

FORMATER OG FORMER AF SELVKLÆBENDE LABELS

Inden du får trykt selvklæbende labels, skal du først vælge formen og størrelsen af de enkelte labels. Hos os i shoppen finder du online et forudvalg af almindelige standardformater, men du kan også bestille specialformater. Ud over kvadratiske og firkantede klistermærker har du også mulighed for at vælge ovale og runde selvklæbende labels til tryk. Hvis du ikke kan finde den passende størrelse til dit formal, har du også mulighed for at fastlægge højden og bredden af de enkelte labels individuelt: Du kan vælge mål fra min. 5 x 5 cm til maks. 21 x 21 cm. Ved nogle bestemte formater kan du som ekstra mulighed bestille runde hjørner til dine selvklæbende labels. Hvis du ønsker at få trykt selvklæbende labels, kan du designe dit motiv helt frit og anvende flere farver, fordi dine selvklæbende labels bliver trykt firefarvet (CMYK) - f.eks. med digitaltryk med høj kvalitet.

FÅ TRYKT SELVKLÆBENDE LABELS - SÅ NEMT ER DET

Med selvklæbende labels har du hurtigt klistermærker med dit motiv ved hånden. Som bæremiddel bruges en rulle med en bredde på 330 mm og en indvendig diameter på 76 mm. Længden afhænger af det bestilte oplag og formatet af de selvklæbende labels. På bæremidlet er de enkelte labels placeret ved siden af hinanden. Materialet mellem klistermærkerne fjernes, så de selvklæbende labels kan bruges i fri form. På den måde kan filmen nemt løsnes og limes på igen umiddelbart efter. At få trykt selvklæbende labels er hos os muligt fra et oplag på 100 klistermærker. Men du kan også bestille flere tusind styk. Desuden forsynes materialet med en ridsefast lakering, hvilket giver klistermærkerne og således også trykket en bedre holdbarhed. Vores selvklæbende labels er alle sammen egnet til indendørsbrug.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind