Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15
Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15

Skriveunderlag

TRYK SKRIVEUNDERLAG AF PAPIR

For mange mennesker er et skriveunderlag stadig et must på kontoret. Pålægningerne i storformat gør ikke kun skrivebordet lidt hyggeligere, men er også praktiske til spontane noter under en telefonsamtale, eller når man arbejder ved computeren.

Hos os kan du få trykt skriveunderlag i tre størrelser: A2 (59,4 cm x 42 cm),
A3 (42 cm x 29,7 cm) og i det mellemliggende mål 48,5 x 33,5 cm. Til alle skriveunderlag anvender vi offsetpapir, som er mellem 80 und 120 g/m² kraftigt, eller hvidt genbrugspapir med en basisvægt på 80 g/m².

Mest populær hos vores kunder er skriveunderlag i A2 med 80 g/m² offsetpapir.

LIM OG BESKYT SKRIVEUNDERLAG

Om skriveunderlaget skal være limet foroven, forneden, i højre eller venstre side, kan du fastlægge individuelt ved bestillingen. Du kan også bestemme omfanget: Vi tilbyder valget mellem 25 og 50 ark pr. eksemplar og producerer dine skriveunderlag fra et oplag på 50 stk.

Vi trykker alle skriveunderlag med en stabil maskinkarton på undersiden. Derudover kan skriveunderlag i A2-format forsynes med en beskyttelsesstrimmel på den nedre kant.

DESIGNIDEER FOR DINE SKRIVEUNDERLAG

Ved designet af dine skriveunderlag kan du f.eks. rette dig efter dine medarbejderes eller kunder behov. Har du brug for et neutralt underlag til at tegne, tern til at regne, eller er en blanding måske det bedste? Det kan være en god idé at udforme skriveunderlaget som en ugekalender, hvor hver dag er et lille felt. Derudover kan du indbygge to-do-lister, plads til faste aftaler og vigtige telefonnumre. Også en kalender kan med fordel integreres i et skriveunderlag. Der er ingen grænser for din kreativitet ved udformningen!

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind