Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15
Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15

Stempler

MED STEMPLER FÅR DU DIT BUDSKAB BILLIGT NED PÅ PAPIRET

Også i den digitale tidsalder er et stempel en værdifuld hjælper, som er uundværlig i mange virksomheder. Således ønsker mange tjenesteudbydere en bekræftelse i form af et firmastempel, når det handler om at tildele ordrer eller kvittere for leverancer. Ved kundebreve, julekort eller til at markere brevposten er et stempel med logo meget velegnet, hvis man også tager afsenderadressen med. Her er det nok at stemple forsendelserne i stedet for at skulle tilføje afsenderen hver gang på ny (som alternativ for alle dem, der ikke bruger kuverter med tryk).

FRA TRÆSTEMPLER TIL TRODAT PROFESSIONAL

Vi tilbyder stempler i forskellige former og udførelser. De elegante og smukke træstempler fås i diverse størrelser. Alt efter formål går udførelserne fra lang og smal til helt rund. Varianterne med én linje kan med fordel bruges til notater som f.eks. Afsluttet, med runde modeller kan man få trykt et originalt motiv på papiret, som minder om et historisk segl. Men de er også velegnede til logoer. De nødvendige stempelpuder kan ved disse modeller efterbestilles enkeltvis og fås i forskellige farver.

Hvis farven altid skal være den samme, giver det måske bedre mening at bruge et stempel med indbygget stempelpude. Ved denne stempelvariant satser vi i overvejende grad på de afprøvede modeller fra Trodat. Selvfølgelig fås også Trodat-stemplerne i forskellige størrelser og former. Der findes endda en helt rund model i to diametervarianter.

DET SÆRLIGE VED TRODAT-STEMPLER

Ved Trodat-stemplerne har du mulighed for at bestille tekstpladerne enkeltvis. På den måde kan stemplerne fortsat bruges, hvis du f.eks. vil ændre enkelte oplysninger i adressen på stemplet. Udskiftningspladerne er lugtfri, og de lasergraveres. Alle Trodat-modeller kan designes hurtigt og nemt med få klik på musen. Brug dertil designværktøjet, som du henter via knappen i slutningen af produktsiden. Nu er der ikke noget, der står i vejen for et professionelt stempel!
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind