Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15
Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15

T-shirts damer

Få trykt t-shirts damer, og brug dem på to måder

Udstyr dine medarbejder ved events, messer eller salg med t-shirts med tryk af høj kvalitet. På den måde øger du samhørigheden i teamet. Samtidig kan t-shirts damer også fungerer som genkendelsessymbol. Samtidig har du en individuel gave til kunder eller partnere ved hånden. Ud over t-shirts til børn og herre-t-shirts har vi også t-shirts damer specielt taljeret eller med et feminint snit. Hvis du får trykt t-shirts damer, kan du designe forskellige motiver til for- og bagsiden. Lad et sjovt citat tale for sig selv på den ene side, og forsyn den anden med dine reklamer. Oplysning: Vær ved designet opmærksom på udsnittet af t-shirten, og placer motiverne tilsvarende. Hvis du ønsker at få trykt t-shirts damer, bør du inden designet af motivet gøre dig nogle tanker om farverne. Hos os kan du vælge mellem forskellige t-shirt-farver og anvende op til to trykfarver.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind