Gratis standardforsendelse
Høje forsendelsesomkostninger? Ikke hos os! Det er principielt gratis at få leveret tryksager som standardforsendelse. Og da gennemsigtighed er vigtigt for os, er der ingen skjulte omkostninger på Onlineprinters. Du kan på få sekunder konfigurere dit ønskeprodukt til en bindende pris, ekstra omkostninger i forbindelse med ekstra tilvalg vises straks og er tydeligt markeret.
Tryk samme dag og ekspresforsendelse
Har du brug for at få dine tryksager ekstra hurtigt? Vi giver dig mulighed for at fremskynde produktionstiden maksimalt: Vælger du muligheden for tryk samme dag, producerer vi din bestilling allerede samme arbejdsdag (ma-lø). Og vælger du samtidig "ekspresforsendelse", modtager du varerne næste dag.
Hurtig og nem efterbestilling
Du har brug for de samme tryksager igen, som du har bestilt tidligere? Ikke noget problem! Med vores 'Bestil igen'-funktion er det meget nemt: Vi giver dig mulighed for at bestille en tidligere produceret trykordre igen med få klik − oplaget kan du tilpasse til dine nye behov, alle andre indstillinger samt trykdataene anvender vi et til et fra den oprindelige ordre.
Miljøvenlige produktionsprocesser
Miljøbeskyttelse og bæredygtigt salg er en selvfølge hos os, derfor udformer vi vores virksomhedsprocedurer så miljøvenligt som muligt. Som følge af en samlet trykning, dvs. produktion af forskellige kundeordrer på ét trykark, sparer vi ikke kun penge, men også papir. Vores webshop drives fuldstændigt klimaneutralt, det foretrukne papir stammer fra bæredygtigt skovbrug, og alle pakker sendes CO2-neutralt. Derudover kan trykordrer, hvis man ønsker det, trykkes fuldstændigt klimaneutralt hos os.
Data-upload indtil kl. 22
Vi ved, hvor meget tid det kan tage at finde det perfekte design. Derfor har vi tilpasset vores processer til dette. Komplette ordrer, hvor trykdataene er uploadet til os inden kl. 22, sættes i produktion samme arbejdsdag (ma-lø). Du kan altså arbejde med dine tryksager til sent om aftenen, uden at du dermed skal vente længere tid på de færdige produkter.
30 års erfaring med tryk
Vi er en internetvirksomhed, men vi har lavet tryksager, lang tid før udtrykket "onlinetryk" eksisterede. Vi har produceret tryksager siden 1984, og siden starten af Onlineprinters i 2004 har vi udviklet os til en af Europas førende onlinetrykkerier med mere end 1.400 medarbejdere. Vi producerer stadig på vores produktionssted i Neustadt an der Aisch i Tyskland, hvor vi har topuddannede fagfolk.
Certificeret produktion
Vi stiller høje krav til vores trykprodukter og producerer i overensstemmelse med de højeste produktionsstandarder. Derfor har de tre områder digital- og offsettryk samt efterbehandling certificeringer i henhold til ISO-standarden. Vores tredobbelte kvalitetsbevis sørger for konstant, høj trykkvalitet over hele oplaget samt en farvepræcis produktion - også ved eftertryk.
Pålidelig partner
Vi behandler dine data strengt fortroligt. Og det har du ikke kun vores ord på: Vi lader os hvert år underkaste kontroller af vores sikkerhed, pålideligheden af vores onlineshop og andre testfaktorer. Derfor har vi fået tildelt certifikatet "s@fer-shopping" af TÜV SÜD.
Kompetent service
For at gøre bestillingen af dine tryksager så nem som muligt, finder du i vores webshop alle vigtige oplysninger om produkter, datakrav og levering. Hvis du stadig har spørgsmål, er vores kundeservicemedarbejdere klar ved telefonen og på mailen for at besvare spørgsmål om produkter, din ordrestatus og mange andre ting.
Få mere at vide om os

og tag et kig på vores produktion

Afspil video

// Kun fem trin!

1.
Vælg produkt.
2.
Vælg mellem de mange muligheder.
3.
Upload dine trykfiler.
4.
Varerne sendes til den ønskede adresse med en neutral følgeseddel.

// Er du overbevist?