Nu kan du bestille individuelt designede og personaliserede premium-hoodies – og det allerede fra et oplag på 75 eksemplarer. Hoodierne egner sig til en lang række formål, fx som firmatrøje, foreningstrøje eller som merchandise-produkt. Trøjerne har unisex-pasform og fås i forskellige størrelser. Det tykke kvalitetsstof sørger for at trøjen er dejlig at have på og kan ikke sammenlignes med de normale reklametrøjer. I kombination med vores favorable priser vil du ikke finde lignende hoodier på markedet.

Unikke hoodier med kvalitativ forædling

Design dit eget modemærke

Bliv selv til modedesigner og konfigurer dine helt individuelle, personaliserede hættetrøjer: Fastlæg farvekombinationen for hoodien og vælg den forædlingsmetode, med hvilken motivet hhv. motiverne skal påføres på trøjen. Vælg efter ønske de andre komponenter, som fx øskener, hættesnor og mærker for hoodien.
Billede Design dit eget modemærke

Hvilke detaljer kan jeg bruge for at personalisere hoodien?

Hættetrøje til enhver anledning

Bestil prøve

Du vil gerne selv få et indtryk af tøjstørrelserne, materialets kvalitet, påføringsmulighederne og farvernes udseende? Så er du velkommen til at bestille vores Hoodie-prøveboks. Denne finder du i det nedre afsnit på hoodie-produktsiden.
Billede Bestil prøve

Hyppige spørgsmål

Hvad er en hoodie?

Hoodies i premiumkvalitet

Design dine individuelle hoodier i kun få trin og forsyn dem med personlige detaljer.
Billede
Billedkilder: ViDI Studio, Studio Romantic, Roman Samborskyi, AnnaTamila, san4ezz, UfaBizPhoto via Shutterstock.com
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind