Nu kan du bestille individuelt designede og personaliserede premium-hoodies – og det allerede fra et oplag på 75 eksemplarer. Hoodierne egner sig til en lang række formål, fx som firmatrøje, foreningstrøje eller som merchandise-produkt. Trøjerne har unisex-pasform og fås i forskellige størrelser. Det tykke kvalitetsstof sørger for at trøjen er dejlig at have på og kan ikke sammenlignes med de normale reklametrøjer. I kombination med vores favorable priser vil du ikke finde lignende hoodier på markedet.

Unikke hoodier med kvalitativ forædling

Design dit eget modemærke

Bliv selv til modedesigner og konfigurer dine helt individuelle, personaliserede hættetrøjer: Fastlæg farvekombinationen for hoodien og vælg den forædlingsmetode, med hvilken motivet hhv. motiverne skal påføres på trøjen. Vælg efter ønske de andre komponenter, som fx øskener, hættesnor og mærker for hoodien.

Hvilke detaljer kan jeg bruge for at personalisere hoodien?

Hættetrøje til enhver anledning

Bestil prøve

Du vil gerne selv få et indtryk af tøjstørrelserne, materialets kvalitet, påføringsmulighederne og farvernes udseende? Så er du velkommen til at bestille vores Hoodie-prøveboks. Denne finder du i det nedre afsnit på hoodie-produktsiden.
Billede Bestil prøve

Hyppige spørgsmål

Hvad er en hoodie?

Hoodies i premiumkvalitet

Design dine individuelle hoodier i kun få trin og forsyn dem med personlige detaljer.
Billede

Billedkilder: ViDI Studio, Studio Romantic, Roman Samborskyi, AnnaTamila, san4ezz, UfaBizPhoto via Shutterstock.com