Billede af
Energistyring
Over 1 mio. tilfredse kunder
Gratis levering
Tryk samme dag & ekspresforsendelse
Oplysninger om produktions- og leveringstider:
Den 01.06.2020 er vores produktion lukket. Derfor bliver leveringstiderne forlænget med 2 til 3 arbejdsdage. Du kan heller ikke kontakte vores kundeservice den dag. Vi beklager ulejligheden.

8988 6986   Ma-fr 8.00-17.00

ENERGISTYRING IHT. ISO 50001:2011

I en producerende virksomhed som vores er der mange steder brug for energi: Tryk- og efterbehandlingsmaskiner kører døgnet rundt, teknisk udstyr og lokalebrug i produktionshallerne forbruger strøm, kontorarealer skal opvarmes, og serverrum skal køles.

Onlineprinters har ladt sig certificere iht. DIN ISO 50001, så der ikke spildes energi nogen steder. Ifølge dette energistyringssystem skal alle virksomhedsinterne processer undersøges med henblik på energieffektiviteten og på baggrund af det udvikle strategier, som kan være med til at skåne miljøet. En ansvarlig omgang med vores ressourcer viser sig f.eks. med henblik på strøm og varme: Ved at anvende energieffektive maskiner forbruger vi mindre strøm, mens vi ved hjælp af varmegenvinding næsten ikke har brug for ekstra varmeydelse til produktionslokalerne. 

Ved at udpege en energistyringsansvarlig og ansvarlige på forskellige virksomhedsniveauer kontrollerer vi udførelsen af de mål for energibesparelse, som vi har sat os selv. Regelmæssig kontrol på stedet ved certificerede energirådgivere og TÜV Süd viser desuden, hvor gode vi er til at overholde planer, og hvordan der kan opstå endnu mere effektive processer til at beskytte miljøet. For at sikre en kontinuerlig forbedringsproces betragtes energiudgifter således ikke som faste udgifter, men energiforbruget optimeres løbende.