Billede af
FSC® og PEFC™
Over 1 mio. tilfredse kunder
Gratis levering
Tryk samme dag & ekspresforsendelse
Oplysninger om produktions- og leveringstider:
Den 01.06.2020 er vores produktion lukket. Derfor bliver leveringstiderne forlænget med 2 til 3 arbejdsdage. Du kan heller ikke kontakte vores kundeservice den dag. Vi beklager ulejligheden.

8988 6986   Ma-fr 8.00-17.00

FSC® og PEFCTM

Beskyttelse af miljøet og klimaet har længe været et af vores prioritetsområder. Onlineprinters GmbH blev i maj 2011 certificeret i henhold til FSC® og PEFCTM for vores trykkerivirksomhed. Med disse to godkendelser kan vi vise, at miljøbeskyttelse er en certificeret del af vores forretningsområde, og at vi aktivt bidrager til bæredygtig skovdrift.

Vi bruger PEFCTM-certificeret papir til alle flyere og foldere, der trykkes på 90 g/m² mat og blankt papir til kunsttryk. Vi bruger FSC®-certificeret papir til fremstilling af alle flyere og foldere, der trykkes på 170 g/m² mat og blankt papir til kunsttryk.

FSC®

Med FSC®-certificeringen kan vi vise, at produktionskæden for fremstilling af tryksager er ubrudt fra produktions- og servicefaserne til efterbearbejdning og logistik og således er i overensstemmelse med FSC®-standarderne. Forest Stewardship Council (FSC®) er en international NGO, der har skabt, driver og fortsat videreudvikler det første certificeringssystem til bæredygtig skovdrift.

PEFCTM

"Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes"(PEFCTM) er den største uafhængige organisation på verdensplan til verificering af bæredygtig skovdrift. Som PEFCTM-certificeret leverandør af tryksager har vi forpligtet os til at bruge certificeret papir til individuelle tryksager, så papiret er fremstillet af træmasse eller træ fra skove med bæredygtig drift, der er miljømæssigt, økonomisk og socialt forsvarligt.

Læs mere om FSC® og PEFCTM i afsnittet Miljøbeskyttelse.