Billede af
Bæredygtigt indkøb
Over 1 mio. tilfredse kunder
Gratis levering
Tryk samme dag & ekspresforsendelse

8988 6986   Ma-fr 8.00-17.00

BÆREDYGTIGT INDKØB

Miljøbeskyttelse er et vigtigt aspekt ved enhver form for indkøb af materialer og udstyr. Vi sætter vores lid til effektive produktionsmetoder med vægt på ressourcebesparelser, så vi samtidig holder vores kunders omkostninger nede.

Som trykkeri anvender vi naturligvis papir. Det er hovedsagelig fremstillet af træfibre og dermed baseret på vedvarende ressourcer. Da skovene også er livsgrundlaget for mennesker og dyr, er det dog vigtigt at bevare dem for eftertiden. Derfor lægger vi vægt på at indkøbe certificeret papir fra bæredygtige skovbrug. Til dette formål samarbejder vi med forskellige organisationer, der garanterer bæredygtig brug af naturens ressourcer.

FSC®

Et eksempel på FSC®-certificeret papir hos Onlineprinters er vores 170 g/m² "FSC® mix" papir til kunsttryk. Det består af en kombination af materialer fra FSC®-certificerede fibre og "FSC®-kontrolleret træ". "Forest Stewardship Council" (FSC®) er en international NGO, der har skabt, håndhæver og fortsat videreudvikler det første system til certificering af bæredygtig skovdrift. Samtidig anvendes termen "FSC®" også som synonym for certificeringssystemet eller produktmærket, der markerer, at der er tale om træprodukter fra FSC®-certificeret skovbrug. FSC®-systemet til certificering af skovdrift blev skabt med henblik på at sikre bæredygtig brug af skove, som omfatter bevaring og forbedring af økonomiske, miljømæssige og sociale funktioner i skovbrugene. Til dette formål har FSC® udviklet en generel, transnational og ensartet standard, som består af ti principper og kriterier, og som kun kan anvendes på nationalt niveau, når alle indikatorer er til stede.

PEFCTM

Vores tilbud omfatter 90 g/m² papir til kunsttryk med mat eller blank finish, som er "PEFC™ 100 per cent"-certificeret. Papiret er dermed fremstillet af 100 % PEFC™-certificeret materiale fra træer fra bæredygtige skovbrug. 90 g/m² karakteriseres af en glat overflade og fremragende billedgengivelsesegenskaber og er en af vores mest populære papirtyper på grund af det fordelagtige forhold mellem pris og egenskaber.

"Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes" (PEFC) er et international skovcertificeringssystem. Det er verdens største uafhængige organisation til beskyttelse og fortsat udvikling af bæredygtig skovdrift, der også overholder bestemte miljømæssige og økonomiske standarder.

THE BLUE ANGEL

Vores genbrugspapir er Blue Angel-mærket og fremstillet af 100 % genvundet papir. Som følge af dens 1,3 gange større volumen giver dette papir en fornemmelse af kvalitet og har ligeledes en glimrende opacitet. Du finder det, sammen med andre varer, i kategorien Brevpapir.

Blue Angel er det første og ældste miljømærke til produkter og tjenester. Det blev grundlagt i 1978 og fremhæver produkter og tjenester, der er særligt miljøvenlige fra et holistisk synspunkt. Tildelingen af Blue Angel-mærket sker med udgangspunkt i beskyttelse af klima, vand og ressourcer samt på en sundheds- og miljømæssig baggrund. Blue Angel er medlem af Global Ecolabelling Network (GEN), som er en sammenslutning af miljømærkningsorganisationer fra hele verden, således at målsætningerne for miljøbeskyttelse bliver gældende på internationalt niveau.