Billede af
Bestilling: CO2-neutral trykning
Over 1 mio. tilfredse kunder
Gratis levering
Tryk samme dag & ekspresforsendelse
Oplysninger om produktions- og leveringstider:
Den 01.06.2020 er vores produktion lukket. Derfor bliver leveringstiderne forlænget med 2 til 3 arbejdsdage. Du kan heller ikke kontakte vores kundeservice den dag. Vi beklager ulejligheden.

8988 6986   Ma-fr 8.00-17.00

BESTILLING: CO2-NEUTRAL TRYKNING

Selvom CO2-udslip ikke helt kan undgås i forbindelse med trykningsprocessen, kan det udlignes andetsteds. Vi er bevidste om vores miljømæssige ansvar. Vi har derfor i samarbejde med vores klimaspecialist ClimatePartner skærpet vores bestræbelser inden for klimabeskyttelse ved at tilbyde muligheden for klimaneutralt tryk.

Hvordan får jeg klimaneutralt tryk?

Så nemt er det: Ved bestillingen vælges indstillingen "Klimaneutral produktion" under Betaling/Forsendelse med ét enkelt klik med musen – klimabeskyttelse har aldrig været nemmere! CO2-udledningen i forbindelse med din tryksagsordre beregnes automatisk, og tillægsgebyret går direkte til det ønskede kompensationsprojekt. Ved valg af denne mulighed er ekstraudgiften kun 0,7 % af ordreværdien og er tydeligt angivet for klarheds skyld.

Hvad får jeg ud af det?

Med klimaneutral tryk kan du aktivt tage ansvar for vores natur og give et effektivt bidrag til miljøbeskyttelse. Og du kan vise dine kunder, medarbejdere og partnere dette: Når ordren er afsluttet, kan du hente et individuelt PDF-certifikat med dit navn, oplysninger om ordren og omfanget af CO2-kompensation, som tydeligt viser dit klimabeskyttelsesbidrag. Derudover producerer vores etiketmaskine et individuelt klimabeskyttelsesmærke med et unikt identifikationsnummer, som du kan integrere i dine data til trykning inden upload – etiketten fås efter anmodning endda med QR-kode. Du får etiketten som PDF- eller EPS-fil uden ekstra omkostninger.

Hvordan virker klimaneutral trykning?

For hver enkelt ordre på tryksager, hvor muligheden for "Klimaneutralt tryk" vælges, vil der ske kompensation for den pågældende CO2-udledning. Mængden af drivhusgasser, der udledes i forbindelse med din ordre på tryksager, udlignes via et klimakompensationsprojekt. Du støtter med dit bidrag efter eget valg et aktivt miljøbeskyttelsesprojekt og genopretter således klimabalancen.

Du kan i øjeblikket vælge mellem tre klimakompensationsprojekter. Uanset om du støtter et skovbeskyttelsesprojekt i Brasilien, et vandkraftsprojekt i Indonesien eller et vindmølleprojekt i Tyrkiet, viser du, at du tager ansvar for miljøet og forbedrer dit "CO2-fodspor".

Hvad har vi opnået indtil nu?

Siden vores webshop gjorde det muligt at få sine ordrer på tryksager udført på en klimaneutral måde, har ca. fem til seks procent af vores europæiske kunder valgt miljøvenlig trykning hver måned. Alene i 2013 blev mange tusinde ordrer på tryksager fremstillet på en klimaneutral måde. Det svarer til CO2-udledningen fra ca. 1.000 små biler, der hver kørte 8.400 km.