Billede af
CO2-neutral transport
Over 1 mio. tilfredse kunder
Gratis levering
Tryk samme dag & ekspresforsendelse
Oplysninger om produktions- og leveringstider:
Den 01.06.2020 er vores produktion lukket. Derfor bliver leveringstiderne forlænget med 2 til 3 arbejdsdage. Du kan heller ikke kontakte vores kundeservice den dag. Vi beklager ulejligheden.

8988 6986   Ma-fr 8.00-17.00

CO2-neutral transport

Vi sender årligt mere en million pakker til vores kunder i hele Europa, hvilket svarer til ca. to pakker i minuttet.

Vores distributionspartner DPD går ligesom os op i miljøbeskyttelse. DPD transporterer hver enkelt pakke CO2-neutralt. Den CO2-neutrale forsendelse muliggøres ved hjælp af interne tiltag til reducering af CO2-udstødning og kompensation af de resterende emissioner med certificerede klimaprojekter i forbindelse med emssionshandel. Ud over reduceringen af strømforbruget i egne depoter og anvendelsen af el- eller naturgasdrevne køretøjer understøtter DPD på den måde f.eks. et nationalt biogasanlægsprogram i Cambodja i emissionshandlen.

Transportemballage

Vi bruger certificerede genbrugsemballagematerialer til vores transportemballager. Vi bruger specialfremstillede kasser til alle vores tryksager. Kasserne er så små som muligt for at holde emballagens volumen på et minimum.

Vores papemballagepartner er Hein Verpackungen GmbH. De fremstiller papkasser og får omkostningerne betalt af RESY GmbH. RESY sikrer hele bortskaffelses- og materialegenbrugsprocessen for al transportemballage og sekundært pakkemateriale, der er fremstillet af papir og karton og er mærket med RESY-symbolet. Anvendelsen af RESY-symbolet sikrer overensstemmelse med bestemmelserne for transportemballage i henhold til den tyske bekendtgørelse om emballage. Kuverter og bobleplastkuverter leveres direkte til os fra papirproducenterne. Det betyder, at papirproducenten er "førstedistributør" og dermed betaler de relevante gebyrer til de pågældende myndigheder.

Returnering af emballage

Vi giver vores kunder mulighed for vederlagsfrit at komme af med de kasser, de får fra os, på vores hovedkontor eller hos en bortskaffelsespartner. Vi har indgået en aftale med Rudolf Fritsche GmbH om bortskaffelse af vores miljøvenlige emballager. Vores kunder kan afleveres de tomme emballager i modtagelsen hos Rudolf Fritsche GmbH, Steinbühlstr. 5, D-91301 Forchheim uden beregning eller få det bortskaffet gratis hos Onlineprinters GmbH, Rudolf-Diesel-Str. 91413, D-91413 Neustadt a. d. Aisch.