Billede af
Reklamer til at tage på – brug kvalitetstøj som reklameartikel
Over 1 mio. tilfredse kunder
Gratis levering
Tryk samme dag & ekspresforsendelse

8988 6986   Ma-fr 8.00-17.00

Reklamer til at tage på – brug kvalitetstøj som reklameartikel

Med flere end 100 nye produkter starter vi nu ind i et kulørt reklameforår. I vores nye tøjsortiment finder du nu et stort udvalg af kvalitetstøj med mulighed for tryk. Uanset om små eller store styktal, til vinter eller sommer, til hverdagen eller som arbejdstøj – hos os finder du det, der passer til din virksomhed.

Et stykke tøj – to trykmotiver

Opdag tekstiltrykkets muligheder, og find ud af, hvor praktisk og effektiv denne trendy reklameform kan være. Vælg dine favoritter blandt mange forskellige farver og mærker som f.eks. B&C Collection og Fruit of the Loom. Alt efter hvilken type tøj du vælger, kan du få tryk på for- og/eller bagsiden med op til to forskellige motiver. Således kan f.eks. dit firmalogo pryde den ene side og et reklameslogan eller et godt citat den anden side af din shirt.

Silketrykmetode, små oplag og størrelsesmix

Dit motiver trykker vi i den forbindelse med silketrykmetoden, som sikrer en høj kvalitet. Så kan du og dine kunder få glæde af produkterne i lang tid. For ved andre metoder kan trykket løsne sig eller skalle af, når man har vasket tøjet mange gange – det ser ikke godt ud, men det undgår du med tøjet fra Onlineprinters. Du kan bestille vores tøj med tryk i et individuelt størrelsesmix – ved behov også i et lille oplag. Hvis du ikke er sikker på, hvilke størrelser og styktal du har brug for til dit team, kan du også bestille mønstre uden tryk som prøve.

Se t-shirts med tryk

Uanset om lige eller feminint snit, kort- eller langærmet, med rund eller V-hals – i vores shop finder du t-shirts til mænd, kvinder og børn samt tank-tops uden ærmer af høj kvalitet til de rigtig varme sommerdage.

Elegant påklædt med poloshirts med tryk

Tøjklassikeren poloshirts kan du få med dit motiv som tryk i forskellige farver – efter ønske også dobbeltsidet og med forskellig grafik samt tekster. Vælg blandt forskellige farver og stile det, der passer til din virksomhed.

Det første indtryk tæller: Skjorter og bluser

Skab en ensartet optræden udadtil, og efterlad et godt indtryk hos kunder og forretningsforbindelser med stilsikkert kvalitetstøj. Udstyr dertil dine medarbejdere med skjorter og bluser med tryk.

Sweatshirts og hættetrøjer: Perfekt til hverdagen

Har du brug for tøj, som er bekvemt, afslappet og sporty på samme tid? Så er vores sweatshirts og hættetrøjer med tryk det helt rigtige for dig. Uanset om i hverdagen, på arbejdet eller til sport – de er særlig velegnede til mange forskellige aktiviteter.

Velforberedt til al slags vejr – med vores jakker og veste

Som reklamegaver af særlig høj kvalitet kan du få vejrbestandige jakker og veste med dit individuelle motiv som tryk. Således får du ikke kun sendt et modestatement, men kan også klare vind og vejr bedst muligt.

Ønsker du mere? Så kast et blik på vores kategori Reklameartikler. Her finder du flere praktiske produkter, som kan bidrage til at få dit mærke helt frem i lyset.