Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15
Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15

Ølbrikker

KLASSIKEREN BLANDT BORDSKÅNERNE: ROBUST OG MED GOD SUGEEVNE

Ølbrikker er et must på barer, værtshuse og restauranter. Og med tryk er de også velegnede til reklamer for ens egen virksomhed. Hvis du ønsker ølbrikker med tryk, kan du bruge den ene side som reklameflade til dit eget brand, mens den anden side f.eks. viser logoet af din øl- eller drikkevareleverandør. Ved materialet af vores ølbrikker drejer det sig om skinnende hvid 1,4 mm tyk specialkarton med en særlig god sugeevne. Som klassiske bordskånere til ølkrus suger de runde ølbrikker med en diameter på 10,3 cm rigtig meget op af det, der bliver spildt. Men du kan ikke kun bestille ølbrikkerne i en rund, men også i en firkantet udførelse med afrundede hjørner, og det allerede fra et oplag på kun 100 stk.

TING PÅ BORDET ER IØJNEFALDENDE

Der findes mange forskellige muligheder for, hvordan du ved hjælp af trykprodukter kan styre gæsternes opmærksomhed helt målrettet direkte ved bordet. Displays i forskellige udførelser giver dig f.eks. mulighed for at præsentere særlige tilbud eller et overblik over udvalget. Også dækkeservietter med tryk falder straks i øjnene og byder din gæster velkommen på en venlig måde allerede inden den første servicekontakt. Ølbrikker med tryk er i et passende design en vellykket finish af dit markedsføringskoncept.

SEJE MULTITALENTER: ØLBRIKKER SOM INVITATIONER ELLER SAVE-THE-DATE-KORT

Som rustikke invitationer til fødselsdage eller som save the date-kort med en garanteret blikfangeffekt - også det kan ølbrikker bruges til. Den faste karton og den typisk runde eller nogle gange også firkantede form leder for det meste tankerne hen på de klassiske bordskånere. Derfor ser man nok lige efter en ekstra gang, hvis der er et helt andet tryk end det klassiske bryggerilogo. Det skinnende hvide 1,4 mm tykke pap giver dine invitationer eller kort i et særligt format også en god stabilitet. Men også i restaurationsbranchen findes der kreative muligheder for at få ølbrikker med tryk i mere atypiske designs: Med små underholdningslege eller hidtil ukendte funfacts om virksomheden føles ventetiden kortere for gæsterne. Og således holder bordskånerne ikke kun dine borde rene, men sørger også for god stemning.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind