Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15
Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15

Dørhængere

FÅ TRYKT DØRHÆNGERE: DET PERFEKTE REKLAMEBUDSKAB

Brug reklamemedier, som bliver hængende hos dine kunder! Med vores sortiment med de mange varianter og din kreativitet kan vores dørhængere bruges på mange forskellige måder. På hoteller, barer eller til arrangementer hænger dine reklamer helt rigtigt. Du kan designe vores dørhængere med mange forskellige farver enten på en side eller på begge sider. Dørhængere med dobbeltsidet tryk kan med fordel benyttes på hoteller. På den måde kan gæsten uden ord udtrykke, om hans værelse skal gøres rent, eller om han ikke vil forstyrres. Også enkeltsidede dørhængere kan bruges på mange forskellige måder, f.eks. som Forstyr ikke-skilt eller Adgang forbudt-skilt. Selvfølgelig kan du også få trykt dit budskab på dørhængere. Vores tip: Brug dørhængere som dekorative flaskehængere enten som et lille kort eller for at give dine kunder en passende opskriftsidé sammen med en god flaske rødvin.

INDIVIDUALISER DØRHÆNGERE MED PAPIRTYPE OG PRÆGNINGSKONTUR

Ved at vælge den rigtige papirtype til dine dørhængere kan du fremhæve dit budskab eller reklameudsagn på en smart måde og efterlade et godt indtryk hos din målgruppe. Med ekstra finishtyper kan du give dine dørhængere en særlig fin finish. Principielt set har du forskellige muligheder, hvad angår papirtypen og dets basisvægt samt modstandsevnen. Populære materialer for dørhængere er især karton og chromosulfatkarton. Den fås i mat og blank udførelse. Desuden findes der nogle varianter med en finish med UV-lak, eller som har en skinnende forside. På den måde bliver dørhængere, f.eks. spejlhængere med en særlig blank effekt, til flotte blikfang! Ud over typen af trykmaterialet kan du også fastlægge prægningskonturen: Her kan du vælge mellem to varianter med et lige eller skråt indsnit til dørhåndtaget. De tilbudte dørhængere leveres altid færdig stanset, så de kan bruges med det samme. Yderligere informationer om vores forskellige papirtyper finder du i øvrigt på produktsiderne i vores materialerådgiver.

TIPS OM DESIGNET AF DINE DØRHÆNGERE

I detaljevisningen af vores produkter finder du de påkrævede mål, som designet af dine nye dørhængere bør have. Her står der også skabeloner til rådighed som PDF eller Adobe Illustrator-fil. Derudover anbefaler vi kraftigt et tjek af dine trykfiler. Denne service, der ved ordren kan tilvælges valgfrit, forhindrer, at der sker fejl. På den måde får dine trykprodukter, i dette tilfælde dine personlige dørhængere, altid en høj kvalitet og et flot udseende.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind