Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15
Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15

Postkort

SKRIV SNART IGEN: POSTKORT TRYK TIL PERSONLIGE HILSNER

Personlige beskeder som brev eller postkort bliver sjældnere og sjældnere i den digitale tidsalder. For det meste sendes informationer og reklamebudskaber elektronisk på e-mail, eller der udveksles beskeder på SMS eller via en messenger-tjeneste. Skil dig ud fra mængden af beskeder, og brug helt bevidst haptiske medier som f.eks. postkort eller foldekort til at sætte dit præg på din mærkekommunikation: Hvad med at skrive et postkort til dine kunder eller forretningsforbindelser? Du har mulighed for at bruge kortene som målrettet reklamemiddel og udforme dem i dit design. Vi klarer dit individuelle postkort tryk med dit ønskede motiv, dit logo og reklamebudskab. Uanset om eksisterende eller nye kunder, så kommer dine målgrupper til at lægge mærke til din helt særlige optræden i den almindelige post med postkort i dit corporate design.

POSTKORT TRYK PÅ MANGE FORSKELLIGE MÅDER: DET BEHØVER IKKE ALTID VÆRE FIRKANTET

Du kan få fremstillet postkort i forskellige størrelser. Men vidste du, at du ud over standardstørrelser i firkantet eller kvadratisk form også kan bestille runde og ovale postkort i vores trykkeri? Design f.eks. invitationerne til din næste event påfaldende anderledes, og få trykt ovale postkort. Det øger opmærksomheden i din målgruppe yderligere. Det sker jo ikke så tit, at man får runde breve, flyers eller andre trykprodukter med posten. Om du kun ønsker at glæde helt særlige kunder med et postkort tryk eller vil skrive til hele kundeporteføljen, er op til dig. Bare oplys de ønskede oplag for dit ønskede motiv.

POSTKORT TRYK MED DET HELT SÆRLIGE TOUCH TIL KVALITETSINVITATIONER O.L.

Ud over formatet og formen af dine postkort tryk står der flere muligheder til rådighed til at sætte din personlige besked eller dit reklamebudskab godt i scene. Det vigtige er, at det endelige trykprodukt passer til din virksomhed og dit budskab. Bestem den ønskede basisvægt af papiret ved bestillingen, og vælg også en finish til dine postkort. Strålende smuk: Vi trykker dine eksklusive postkort gerne med dit billede med blank UV-lakering. Så stråler farverne ekstra smukt. Men vi tilbyder også forskellige løsninger til dem, der kan lide postkort med mat finish. Her er også partielle finishes af dit postkort mulige. I sidste ende handler det om smag og behag.

Postkort kan bruges på mange forskellige måder, ikke kun som reklamemiddel eller til invitationer. Brug postkort tryk også som foldede kort eller julekort eller til at sende fødselsdagshilsner til dine forretningsforbindelser. Vi trykker dine postkort også som særligt påfaldende visitkort, så potentielle nye kunder helt sikkert kan huske dig. Desuden kan postkort også bruges helt anderledes, f.eks. som flyers eller billetter. Og hvem havde troet det? Særligt populære er postkort med sjove slogans eller et flot billede. Så hvis man gør sig lidt umage og er kreativ ved designet af individuelle postkort, kan man sikre sig en plads direkte ved kundernes arbejdsplads.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende produktet "Postkort"

Kan jeg bestille specielle formater - fx XXL-størrelser?

Ja. Udover de klassiske formater tilbyder vi også specielle formater. Formatet A3 med målene 29,7 cm x 42,0 cm er det største i vores portefølje. Du kan også vælge runde eller ovale produkter, som skaber helt specielle kreationer når disse forsynes med påtryk. Vær opmærksom på forskellig porto for forskellig store postkort.

Tilbyder Onlineprinters også en frankeringsservice?

For hos os producerede kort og en række andre trykprodukter kan du bestille vores mailing-service. Dette fungerer i fire nemme skridt:
  1. Du vælger dit favoriserede reklamemiddel med den ønskede forædling og haptisk oplevelse.
  2. Du planlægger leveringen.
  3. Du sender os dine trykfiler.
  4. Vi ekspederer dine artikler til "Deutsche Post" som så udfører leveringen som ønsket.

Hvordan bortskaffer jeg postkort som er tilovers eller forældet efter afslutning af en reklamekampagne?

Måske bliver du overrasket af vores svar. Hvis du har valgt en individuel finish til dine post- eller invitationskort skal disse bortskaffes som restaffald og må ikke komme i papiraffaldet. Nu spørger du dig måske hvad dette så betyder for bortskaffelsen af fotos - ja, for dem gælder det samme. Papir med en overfladebelægning bør aldrig bortskaffes med papiraffaldet.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind