Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15
Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15

Flyers/Løsblade

TRYK INDIVIDUELLE FLYERS EFTER FORMAT

Hvad skal der være på flyeren, og hvor skal den uddeles henne? To grundlæggende spørgsmål ved valget af flyers-formatet. Ved uddelinger i byen er små formater perfekte som f.eks. A7 eller lommeformatet. På Point of Sale - uanset om hos bageren, frisøren eller i andre butikker - må de gerne være lidt mere påfaldende: I A5 eller A4-formatet vækker de kundernes interesse. Til særligt påfaldende budskaber som f.eks. eventinvitationer anbefaler vi flyers i M65- eller maxiformatet. Uanset hvordan, uanset hvor: Hos os kan du få flyers tryk, som kan anvendes på mange forskellige måder! Mest populær hos vores kunder er i øvrigt flyers i det klassiske A5- og A6-format.

TIPS TIL VALGET AF PAPIRTYPEN

Det mest almindelige papir til flyers er kunsttrykpapir. Med dets glatte overflade reflekterer papiret lyset bedre end andre papirtyper og gengiver således farver lysende. Genbrugspapir viser farver lidt mindre intenst, men er derimod særlig miljøvenligt. Plastfolien giver den fordel, at den bliver trykt med UV-tørrede farver. Således bliver den vandfast og oliebestandig og er perfekt egnet til udendørs flyerskampagner. Valget af papirtypen afhænger i sidste ende af dine personlige præferencer og af anvendelsesstedet for din kampagne.

PAPIRETS BASISVÆGT: TRYK FLYERS MED DEN RIGTIGE TYKKELSE

Papirets basisvægt, dvs. papirets tykkelse, som du vælger til flyerstryk, påvirker især den måde, dine flyers føles. Jo større papirets vægt er, jo tykkere er det. Og det giver flyers en fornemmelse af en højere kvalitet. Desuden skinner billeder og skrift på bagsiden mindre igennem og omvendt. Til klassiske flyers er især papirtyper med en basisvægt mellem 135 g/m² og 300 g/m² velegnet. Indstik kan nøjes med en lavere papirtykkelse, som ideelt skulle ligge mellem
80 g/m² og 250 g/m².

Ofte stillede spørgsmål vedrørende produktet "Flyers/Løsblade"

Kan jeg også få trykt specialformater?

Ja. For dobbeltsidede flyers/løsblade kan du frit vælge dit format. Du kan selv bestemme bredden (7-21 cm) og højden (9-31 cm). Du finder dog også mange færdige størrelser, fx lidt mindre løsblade eller kvadratiske og runde specialformater.

Hvordan kan jeg undgå fejl når jeg opretter mine trykfiler?

Anvend en af efterfølgende valgmuligheder, før du bestiller dine flyers online:

 1. Kontroller dine trykfiler en sidste gang for de hyppigste fejl, før du uploader dem. De hyppigste fejl findes i reglen under følgende punkter:
 • Beskæring
 • Farvetilstand
 • Opløsning
 • Sikkerhedsmargen
 • Format
 • Farvepåføring
 • Specialfarver og forædling/finish
 • I vores Magasin finder du udførlige informationer hertil.
 1. Hvis du ikke har så meget tid eller du skal bestille større mængder kan du med fordel gøre brug af vores Trykfil-service. Vores professionelle medarbejdere kigger på alle relevante detaljer og finder eventuelle fejl i dine trykfiler.

Jeg har brug for en hurtig levering kan jeg gøre brug af en ekspreslevering?

Ja. I sådanne tilfælde tilbyder vi flere muligheder, hvordan du kan accelerere både produktionen og forsendelsen af dine trykprodukter. Mod et lille ekstrabeløb kan du afhængigt af det valgte format for flyerne til dels forkorte standard-produktionstiden drastisk. Eksempel: for en dobbeltsidet trykt flyer i formatet A5 kan du enten forkorte produktionstiden til 1-2 arbejdsdage eller bestille vores lyntryk-service ved at betale et yderligere ekstrabeløb. I det sidstnævnte tilfælde produceres flyerne allerede samme dag. Vær dog opmærksom på, at leveringstiden er afhængig af flere faktorer:
 • den valgte betalingsmåde,
 • hvornår dine trykfiler når frem,
 • den valgte produktionstid,
 • forsendelsestiden.

Kan jeg få trykt QR-koder på mine flyers?

Flyers er perfekt egnet til QR-koder, du skal dog være opmærksom på et par vigtige punkter. QR-koden skal have en størrelse på mindst to gange to centimeter og have tilstrækkelig stor afstand til omliggende tekst og billeder. For at QR-koden fungerer optimalt anbefaler vi, at du opretter koden enkeltfarvet sort på hvid undergrund flere tips finder du i vores tidsskriftsartikel "Tryk af QR-koder men rigtigt".

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg designer en flyer?

Anvend skrifter og farver fra dit Corporate Design når du designer en flyer, det sørger for en hvis genkendelighed. Undgå lange tekstpassager og læg fokus på det væsentlige. Anvend en godt læsbar skriftstørrelse vælg større skriftstørrelser for skrifttyper med tynde linjer. Vi anbefaler en optimal opdeling af tekst, billeder og hvide områder for at indholdet kan opfattes hurtigt og nemt. Glem ikke at placere dit logo godt synligt og fremhæv vigtige informationer, fx med en partiel forædling.

Hvad skal jeg være opmærksom på med hensyn til indholdet i en flyer?

Det helt afgørende er en informativ overskrift. Derudover bør de klassiske 6 hv-spørgsmål besvares: hvad, hvem, hvordan, hvor, hvorfor og hvornår? Oplys om kundens konkrete fordel og overbevis kunderne om dit tema. Formuler en klar handlingsopfordring og angiv vigtige kontaktinformationer. Vores tip: Mindre er mere. Hold dig kortfattet mht. informationerne og koncentrer dig på det væsentlige.

Hvilke former for flyers findes der?

Der findes enkeltsidet og dobbeltsidet trykte flyers samt foldere. Vi skelner desuden mellem flyers af økologisk og naturligt papir og flyers med forædling. Som specielle former findes der diplomer, bogmærker og kuponer. Eller hvad synes du om eksklusive indstik? Pga. det mindre format er disse det perfekte indstik til dit hæfte/magasin i papirstørrelser i A-formater.

Hvor og hvordan uddeles flyers?

Du kan evt. uddele flyers i butikker eller cafeterier, hvis du spørger om tilladelse. En anden mulighed er vores reklameomdeling. Her har du mulighed for at bestille en omdeling i et nærmere bestemt område samtidig med at du bestiller tryk af flyers.

Må flyers lægges i postkassen?

Flyers må lægges i postkassen såfremt den ikke er mærket med "Reklamer Nej Tak" eller "Reklamer og gratis aviser Nej Tak".
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind