Valgplakater

VORES VALGLØFTE: FÅ TRYKT VALGPLAKATER AF HØJ KVALITET

Til en perfekt kampagne tilbyder vi passende valgplakater i form af bølgeplastplakater, plakater i storformat og vejrfaste plakater. Vores valgplakater byder på en stor variation af standardformater, fra A4 og A0 til B0. Hvis du vælger plakater af bølgeplastplader, tilbyder vi ovenikøbet formater med en maks.flade på 100 x 200 cm. Derudover anvender vi kun kvalitetspapirtyper til valgplakater som f.eks. bluebackpapir, offsetpapir, genbrugspapir og kunsttrykpapir. Særlig modstandsdygtige er bølgeplastpladeplakaterne og de vejrfaste plakater. Derfor er de velegnede til udendørs reklamer. Især de vejrfaste plakater er særlig gode som valgplakater, fordi de holder stand i al slags vejr.

Vores tip: Få trykt valgplakater, og forsyn dem med forstansede huller. Denne funktion tilbyder vi til vores bølgeplastplader (store oplag) og vejrfaste plakater. Derudover tilbyder vi også muligheden for at vælge kabelbindere - til en ukompliceret fastgørelse af plakaterne på lygtepæle.

VÆLG AT ARBEJDE SAMMEN MED OS

Vores afprøvede valgreklamer er ikke kun vejrfaste, men også miljøvenlige. Få trykt valgplakater, og giv din kampagne en professionel reklameflade. Plakaterne bliver trykt med dit motiv enten enkelt- eller dobbeltsidet samt firefarvet. Desuden kan du fastlægge oplagets størrelse iht. valgplakaternes format.

Vi gør det muligt! Nogle bestemte valgplakater produceres i løbet af én arbejdsdag med det såkaldte lyntryk. Derefter kan du hurtigt og nemt sætte dine plakater fast på lygtepæle og plakatsøjler. Som din trykkeripartner står vi hele vejen rundt for den højeste kvalitet og arbejder altid for at kunne tilbyde dig de billigste priser.

FÅ TRYKT VALGPLAKATER - SÅ ER DU PÅ DEN SIKRE SIDE

At trykke valgplakater og at hænge dem op, det gør alle partier og deres kandidater, når der er valgkamp. Så valgreklamer er ikke noget, man bør give afkald på, når det handler om at møde vælgerne og fiske efter deres stemmer. Vi anbefaler, at man i god tid finder ud af, hvilke regler der gælder for valgplakater og evt. søger om tilladelser, hvis det er påkrævet. For man har ret til at reklamere med plakater, men der findes regler for placeringen og anbringelsen af dem i gadebilledet. Man bør især være opmærksom på, at man har tilladelse til at vise de pågældende personer på de enkelte valgplakater. Bestil din plakat nemt online og inden for kort tid i den højeste trykkvalitet. Vi sætter kulør på din valgkamp!

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind