Leveringstider

Den samlede leveringstid består af:

modtagelse af betaling, modtagelse af data, produktionstid og forsendelsestid.

Vær opmærksom på følgende:

Modtagelse af betaling: Forudbetaling er den eneste type betaling, der forudsætter, at betalingen er modtaget og bogført før produktionsstart. Tag venligst højde for dette forhold ved bestillinger med meget korte tidsfrister.

Modtagelse af data: Så snart alle data er sendt ved hjælp af "upload af data", skal du bekræfte ved at klikke på "Gennemfør". I modsat fald bliver ordren ikke ekspederet af vores produktionsafdeling. Hvis de sendte data ikke er i overensstemmelse med vores krav, kan det medføre forsinkelser.

Produktionstid: Produktionstiden afhænger af det pågældende produkt og/eller tilvalg på den pågældende produktside. Se oversigten under Produktionstider.

Forsendelsestid: Forsendelsestiden afhænger af den valgte forsendelsesmåde (standard- eller hasteforsendelse). Se Forsendelsesoplysninger for at få yderligere oplysninger.
 

Hvis bestillingen, betallings- og filmodtagelsen afsluttes på arbejdsdage inden kl. 22 (CET), tæller denne dag med i den samlede leveringstid. Modtagelser efter kl. 22 (CET) bearbejdes den efterfølgende arbejdsdag.

For varer, der er angivet til at have en ekstraordinært kort produktionstid, skal modtagelse ske senest kl. 8.00 (CET).

Som arbejdsdage gælder mandag til fredag, IKKE lørdag, søndag og tyske helligdage.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os, til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre og afvikle din bestilling. Yderligere informationer finder du i vores databeskyttelseserklæring.

Vi anvender din e-mailadresse for at informere dig efter købet om lignende produkter som dem, du har købt. Du kan til enhver tid fortryde denne anvendelse af din e-mailadresse ved at sende en besked til os eller ved at klikke på afmeldingslinket i selve e-mailene, uden at det koster mere end den almindelige overførselspris.
Har du allerede en kundekonto? Log ind