Leveringstider

Den samlede leveringstid består af:

modtagelse af betaling, modtagelse af data, produktionstid og forsendelsestid.

Vær opmærksom på følgende:

Modtagelse af betaling: Forudbetaling er den eneste type betaling, der forudsætter, at betalingen er modtaget og bogført før produktionsstart. Tag venligst højde for dette forhold ved bestillinger med meget korte tidsfrister.

Modtagelse af data: Så snart alle data er sendt ved hjælp af "upload af data", skal du bekræfte ved at klikke på "Gennemfør". I modsat fald bliver ordren ikke ekspederet af vores produktionsafdeling. Hvis de sendte data ikke er i overensstemmelse med vores krav, kan det medføre forsinkelser.

Produktionstid: Produktionstiden afhænger af det pågældende produkt og/eller tilvalg på den pågældende produktside. Se oversigten under Produktionstider.

Forsendelsestid: Forsendelsestiden afhænger af den valgte forsendelsesmåde (standard- eller hasteforsendelse). Se Forsendelsesoplysninger for at få yderligere oplysninger.
 

Hvis bestillingen, betallings- og filmodtagelsen afsluttes på arbejdsdage inden kl. 22 (CET), tæller denne dag med i den samlede leveringstid. Modtagelser efter kl. 22 (CET) bearbejdes den efterfølgende arbejdsdag.

For varer, der er angivet til at have en ekstraordinært kort produktionstid, skal modtagelse ske senest kl. 8.00 (CET).

Som arbejdsdage gælder mandag til fredag, IKKE lørdag, søndag og tyske helligdage.