Julepost

Giv udtryk for din værdsættelse overfor dine kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere og sig tak for deres trofasthed og et godt samarbejde. Selv den mindste gestus kan have stor betydning. Benyt dig af chancen og send individuelle julehilsener.

Julegaver

Hvad synes du om en passende julegave til din julepost? Vis din værdsættelse med individuelt trykte reklameartikler og tryl et smil frem på ansigtet af dine kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Design julepost og julegaver online

Vidste du, at du gratis kan designe mange af vores trykprodukter samt reklameartikler med vores "Design online"-værktøj? Du behøver hverken faglig viden eller særligt programmel. Du skal blot vælge produktet* og klikke på "Design online" i bestillingsprocessen.

*Ikke alle produkter kan designes online.
Billede

Godt indpakket til jul

Du vil sende julepost eller gaver, og de skal også være pænt indpakket? Så har vi det helt rigtige til dig:

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os, til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre og afvikle din bestilling. Yderligere informationer finder du i vores databeskyttelseserklæring.

Vi anvender din e-mailadresse for at informere dig efter købet om lignende produkter som dem, du har købt. Du kan til enhver tid fortryde denne anvendelse af din e-mailadresse ved at sende en besked til os eller ved at klikke på afmeldingslinket i selve e-mailene, uden at det koster mere end den almindelige overførselspris.
Har du allerede en kundekonto? Log ind