Dine hjertesager med et finansielt klimabidrag

Vælg at få dine trykprodukter trykt på genbrugspapir, og vær med til at støtte klimabeskyttelsesprojekter. Hvordan fungerer det? Vi beregner udslippet som vores produktion står for. Det modsvarende pengebeløb investerer vi i klimabeskyttelsesprojekter, f.eks. skovrejsningsprojekter i hele verden – uden ekstra omkostninger for dig.

Billede
Hvis du får dine trykprodukter trykt på et af vores genbrugsprodukter, kan du mærke dem med en tilsvarende etiket. Både vores service og certifikatet er gratis for dig.
Derudover tilbyder vi også økonomisk at støtte klimabeskyttelsesprojekter for andre materialer. Som kunde kan du for hver bestilling vælge, om du økonomisk vil støtte sådanne projekter mod en lille merpris.

Hvordan fungerer det?

Billede

1. Vælg genbrugspapir for dit yndlingsprojekt

Billede

2. Læg din hjertesag i indkøbsvognen som sædvanligt og bestil

Billede

3. Download etiketten og certifikatet

Billede

4. Integrer etiketten i dine trykfiler

Billede

5. Upload trykfilen som sædvanligt

Sammen for dig

Det har vi allerede opnået sammen

Og du profiterer af dette samarbejde: Siden 2013 beregner ClimatePartner som klimabeskyttelsesekspert det økologiske fodaftryk for dine hjertesager og sørger på den måde for, at vi kan yde et bidrag til klimabeskyttelsen via certificerede klimabeskyttelsesprojekter.
Billede
Du ig vi – et drømmehold

Det har vi allerede opnået sammen

Her kan du se, hvilken merværdi vi allerede har ydet for klimabeskyttelsen ved at trykke på genbrugspapir siden 2020: Aktuelt modsvarer det ca. et årligt CO2-fodaftryk af 165 tyskere.
Billede

Hjertesager, vi støtter

Små skridt hen imod en bedre verden – med ClimatePartner

Moritz Lehmkuhl

Stifter og forretningsfører af ClimatePartner

"Onlineprinters udvider løbende sit engagement indenfor klimabeskyttelsen og går også forrest med nye muligheder, som er unikke indenfor branchen. Ved at yde et økonomisk bidrag til klimabeskyttelsen når der trykkes på genbrugspapir viser virksomheden udtryksfuldt, at ansvar, bæredygtighed, kundeorientering og virksomhedsudvikling passer fint sammen. Vores mangeårige samarbejde er for mig en hjertesag, for sammen vi deler en vision om en grønnere fremtid."
Billede
Prøvesæt og materialerådgiver

Lær vores genbrugspapir at kende

Hvad er der særlige ved genbrugspapir? Hvordan ser det ud? Og er det det passende papir til mit trykprojekt? Find ud af hvad der det særlige ved vores genbrugspapir – det kan du helt nemt ved at bestille vores prøvesæt eller bruge vores online-materialerådgiver.
Billede

På et blik: Trykprodukter på genbrugspapir

Med dit design – for et vedvarende indtryk

Har du brug for hjælp?

Vi er der for dig

Vi står ved din side – uanset om du har spørgsmål vedr. genbrugspapir, tryk med et økonomisk klimabidrag, bæredygtige produkter eller andre emner. Du er velkommen til at ringe, skrive eller chatte live med os!
Mandag - fredag
8:00 - 17:00 Uhr
Service-Hotline
8988 6986
Billede
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind