Event

FÅ TRYKT ADGANGSARMBÅND - TIL KONCERTER, MESSER M.M.

Adgangsarmbånd kan med fordel bruges, hvis du afholder et arrangement i et indhegnet område eller i et lukket indendørslokale, hvor personerne, der går ind, skal kontrolleres hurtigt og effektivt. Men også ved gratis arrangementer kan adgangsarmbånd bruges, hvis du foretager kontroller eller vil vide, hvor mange gæster der kom helt præcist. Båndene kan nemt vises på håndleddet og ikke videregives til andre takket være forskellige lukketeknikker. Hvis du ønsker at få trykt adgangsarmbånd til arrangementer, der kræver betaling, bør du give et kontrolarmbånd ved indgangen til alle gæster og sætte det fast med det samme for at sikre, at kun gæster med et adgangsarmbånd får adgang. Klassisk er det til koncerter, festivaler, messer eller lignende arrangementer, at man får trykt adgangsarmbånd. På den måde imødekommer du dine gæster. Hvis de bærer disse trykte armbånd, kan de ikke miste deres entrébillet, som de ellers skulle vise ved en gentaget adgangskontrol.

RIV- OG VANDFAST MATERIALE TIL ADGANGSARMBÅND

Adgangsarmbånd af Tyvek® kan forsynes med firefarvet tryk og har et papirlignende udseende. De kan klippes ligesom papir, men er derimod rive- og vandfast. Adgangsarmbåndene er nemme at bære på håndleddet, og takket være en perforeret klæbeflade er de beskyttet mod videregivelse til tredjepart. Således kan trykte adgangsarmbånd af Tyvek® ikke videregives uden synlige spor. Vi trykker adgangsarmbåndene med en fortløbende nummerering, så du bevarer overblikket. Hvis du ønsker kulørte adgangsarmbånd, kan du hos os også få trykt adgangsarmbånd af Tyvek® med en farve. Her er fordelen, at du kan bestille bånd i neonfarver, gulv, sølv, rød, blå og andre farver. Vi anbefaler at få trykt Tyvek®-adgangsarmbånd, hvis du planlægger endags- eller gratis events.

KVALITETSSTOFBÅND MED EN HØJ BÆREKOMFORT

Vores adgangsarmbånd af stof består af polyester-satin. Dette materiale kender man også fra keyhangers. Lukningen er er plastring, som pga. små modhager kun kan skubbes i én retning. Således kræver lukningen ingen tang, og stofbåndene kan heller ikke åbnes ved at skubbe ringen tilbage. Takket være materialet og dets kvalitet virker stofbåndene at have en lidt højere kvalitet end depapirlignende og billigere bånd. De vævede adgangsarmbånd af stof er langtidsholdbare og robuste og føles dejlig bløde på huden. De lidt dyrere adgangsarmbånd af stof har især vist deres værd ved flere dages eller eksklusive arrangementer.

FÅ TRYKT ADGANGSARMBÅND SOM REKLAMEMIDLER, SOM VÆKKER MINDER

Man bør ikke undervurdere den emotionelle værdi af kvalitetsadgangsarmbånd af stof til gæster. Mange passionerede festivalgæster bærer deres festivalarmbånd også lang tid efter arrangementet omkring håndleddet og bruger dem også i hverdagen på samme måde som almindelige armbånd. Også kreativmesser og -events bruger stadig oftere adgangsarmbånd af stof i stedet for entrébilletter. Der er følgende fordele: Det vævede stof polyester-satin ligger behageligt på huden, er vandfast og således langtidsholdbart og formidler en vis værdi via dets kvalitet. Desuden kan du også betragte båndene som et ekstra reklamemedie, som dine gæster bærer synligt omkring håndleddet.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind