Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15
Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15

Visitkort

TRYK VISITKORT MED LANG LEVETID

Lange samtaler og korte smalltalks kan fint afrundes med at udveksle visitkort til sidst. Det positive indtryk af den personale samtale kan du underbygge med visitkort af høj kvalitet og på den måde endda sørge for, at det gode indtryk varer ved indtil det næste møde. Ved valget af vores papirtyper har vi været særligt opmærksomme på ud over et kvalitetsudvalg også at tilbyde meget stabilt papir. På den måde kan du give udtryk for din personlighed og uddele visitkort, som holder længe!

PAPIRET ER DET AFGØRENDE: OPGRADER VISITKORT NEMT

Ved vores klassiske visitkort rækker udvalget af papirtyper fra udtryksfuldt kunsttrykpapir og blankt Chromolux-papir til miljøbevidst genbrugspap. Således har du mange forskellige muligheder for at få visitkort tryk, som gør indtryk. De mest populære papirsorter i vores klassikerkategori er kunsttrykpapir med en basisvægt på 300 g/m². Det er kendetegnet ved dets høje stabilitet og intense farvegengivelse og er fremragende egnet til dem, der uddeler store mængder af visitkort, f.eks. på events, messer og til andre arrangementer. Til helt særlige anledninger kan du fremhæve dig fra mængden med vores eksklusive visitkort. Forretningskortene med enkeltsidet tryk fremstilles af kraftigere papir og er således endnu mere stabile. Favoritten hos vores kunder er 290 g/m² diplomatkarton, hvor farver bliver gengivet særlig intenst takket være den brillanthvide overflade.

DETAILS MATTER: RUNDE CIRKELKANTER, UV-LAK OG TRYKNING

Når du får trykt visitkort, kan du bestille en opgradering samtidig med, at du afgiver din ordre. For klassiske visitkort og visitkort med ubestrøgne papirtyper kan du vælge en hjørneafrunding. Så vil hjørnerne på visitkortene blive afrundet efter trykning, så de bliver behagelige at holde i hånden. En anden mulighed for at forbedre din virksomheds flagskib er efterbehandling. Du kan give klassiske visitkort et særligt præg med en blank UV-lak eller en mat soft-touch cellofanbelægning. Delvis efterbehandling som f.eks. varmfolieprægning kan bruges til at fremhæve enkelte elementer som f.eks. skrifttyper eller logoet i dit design. Varmfolieprægning giver et skinnende spejlbillede. Du kan finde ud af, hvad du skal være opmærksom på, når du opretter en delvis finish i trykdataene i vores Hjælpecenter.

Tip: Du kan også oprette dine trykdata ved hjælp af vores skabeloner, som du kan downloade på den pågældende produktside. Hvis du ikke selv har trykdata, kan du Design visitkort online. Med vores online designværktøj kan du oprette dine visitkort i formatet 8,5 x 5,5 cm direkte i din browser. Du kan derefter vælge mellem en række forskellige papirtyper og andre muligheder såsom efterbehandling eller hjørneafrunding.

De mest almindelige visitkortformater i et overblik

Størrelse i cmKrævede pixels ved 300 dpi
8,5 x 5,51. 004 x 650
9,0 x 5,01.063 x 591
5,5 x 5,5650 x 650

Ofte stillede spørgsmål vedrørende produktet "Visitkort"

Kan jeg få trykt visitkort på både for- og bagside?

Vores dobbeltsidede visitkort forsynes med påtryk på både for- og bagside. Du har dog også mulighed for at bestille enkeltsidet trykte visitkort i vores webshop. Disse forretningskort får så kun påtryk på forsiden.

Tilbyder Onlineprinters også visitkort med farvesnit?

Ja. Vi tilbyder såkaldte Multiloft visitkort. Disse er også godt egnet, hvis du har brug for særligt stabile visitkort. Kærnen er farvet og omgivet af to hvide papirlag og kan de kan fås i elleve forskellige farvekombinationer.

Hvilket programmel er bedst egnet til at opsætte trykfilerne?

For næsten alle produkter kan du fra produktsiden downloade passende skabeloner i PSD- eller INDD-formatet til Photoshop eller InDesign, som du så selv kan individualisere efter dine ønsker. Disse layoutprogrammer anbefaler vi også til at designe dine trykprodukter. Vigtigere end programmellet, med hvilket du designer, er dog trykfilerne. I vores trykfilsoplysninger finder du en tjekliste, som kan hjælpe dig med at sætte filen rigtig op. Send venligst dine trykfiler i PDF-format; JPEG og TIFF er dog også mulige. Endnu hurtigere kan det gøres med vores Design online-værktøj. Med dette kan du uden at skulle bruge ekstra programmel og uden grafisk viden hurtigt designe dine visitkort. Du kan også gøre brug af vores designservice. Her kan du booke vores designeksperter til at opfylde dine designønsker.

Kan jeg også få trykt mine visitkort på specielt papir?

Selvfølgelig kan du også få trykt eksklusive visitkort i vores webshop. Hvad synes du fx om at få trykt dine kontaktoplysninger på hamret karton? Den matte, strukturerede overflade virker særlig ædel. Optisk elegant og en særlig fin haptisk oplevelse det kendetegner Gmund-papirerne i vores Onlineprinters Art Classics sortiment. Fine linjer og strukturer parret med diskrete farver kendetegner papirerne i sortimenterne Renaissance, Baroque, Rococo og Modern Art. Blankt bliver det med papirtyperne CHROMOLUX® Pearl og Magic Chrome, som gør dine visitkort til en helt speciel blikfang. Her kan du spille med materialet hhv. den blanke forside og perfekt iscenesætte tekst og logoer. Den matte bestrøgne bagside er perfekt egnet til at blive beskrevet eller stemplet. En ekstra forædling er slet ikke nødvendig for disse papirtyper. Du er mere for der kulørte? Med vores Multiloft-visitkort har du muligheden for at sætte farvede accenter. Multiloft-papiret består af tre lag og er med en gramvægt på 750 g/m² særlig stabil. Det er dog farvekærnen i midten som fanger blikket.

Hvordan kan en høj trykkvalitet teknisk garanteres?

Vores trykkeri satser allerede fra 2006 på ensartede kvalitetsstandarder og kvalitetssikringer i vores trykprocesser. Såvel vores offsettryk (ProcessStandard Offset PSO) som også vores tryk-efterbehandling og digitaltryk (ProcessStandard Digital PSD) er certificerede. Desuden arbejder vi med de nyeste maskiner og videreuddanner vores personale løbende, for at kunne garantere en konstant god trykkvalitet. Dette er specielt vigtigt for genbestillinger af fx visitkort, som bestilles flere gange om året. For de trykte virksomhedsfarver skal jo være de samme hver gang.

Kan jeg som privatperson bestille visitkort hos ONLINEPRINTERS?

ONLINEPRINTERS tilbyder et stort udvalg af visitkort, som kan bestilles i små og store oplag. Særlig praktisk for privatpersoner: Du kan, alt efter hvilket produkt du vælger, bestille individuelle visitkort i oplag fra ti, 25 eller 100 stk.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind